Меню
Your Cart

Боксово оборудване

Боксово оборудване
Бинтове за бокс
Ново
Защо са необходими предпазните бинтове за бокс?Боксовите бинтове са изработени от 100% памук, което допринася за мекота и удобство при използването им. Целта на еластичните бинтове е да се избегне травма на ръцете при тренировка или спаринг.Защо са необходими предпазните бинтове за бокс?Предпазват о..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Боксови ръкавици - 14 oz Боксови ръкавици - 14 oz
Ново
Ръкавици за бокс с велкро закопчаванеБоксовите ръкавици са най-важната част от спортната екипировка. Те едновременно предпазват ръцете на боксьора, в същото времето омекотяват ударите по лицето на опонента, за да не бъдат нанасяни прекомерни контузии. Какво е важно да знаем за професионалните б..
45.00лв.
Без данък:45.00лв.
Вериги  за боксов Чувал 4 броя
Ново
Комплект 4 броя вериги с 5 карабинера за окачване на боксова крушаВеригите за окачване на боксови чували са изработени от здрав метал и могат да издържат чували до 60 кг.Дължината на веригите е 40 см, като комплектът съдържа 4 броя вериги с 5 карабинера.Дължината на веригите може да се регулира, кат..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Дюбел за боксов чувал
Ново
Здрав дюбел за директен монтаж на таван на боксова крушаДюбелът за монтаж на боксови чували е изработен от здрав метал Размери 10 см дължина и диаметър 10 мм. Отличава се с голяма издръжливост и е предвиден за таванен монтаж на боксови круши и чучела...
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Пълнеж за боксов чувал, гумени стърготини 10 кг
Ново
Описание на Пълнеж за боксов чувал, гумени стърготиниГумените стърготини за пълнеж на боксови чували, круши и чучела са предпочитани, защото придават добра плътност и тежест. Предлагат се в чували от по 10 кг. Един чувал 10кг - 10 лвМогат да се ползват за пълнене на всички модели празни боксови..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Стойка за боксов чувал за окачване Стойка за боксов чувал за окачване
Ново
Описани на Стойка за боксов чувал за окачванеЗдравата планка за таванен монтаж е предпочитана, тъй като разпределя равномерно тежестта на боксовия чувал. Изработена е от здрава стомана и е с размер 20х20 см, дебелина на отворите 0,5 см, разстояние между отворите 14.8 смМонтира се с 4 дюбела, които н..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Топка за фитнес, кросфит и медицина, Wall ball Топка за фитнес, кросфит и медицина, Wall ball
Ново
Описание и видео на Топка за фитнес, кросфит и медицина, Wall ballМедицинска топкаПодходяща за крос фит тренировки, възстановяване, медицинска гимнастикаПълнеж от вата и гумени стърготиниНе се хлъзга, удобна за захват..
38.00лв.
Без данък:38.00лв.
Ъперкътник за стена възглавница Ъперкътник за стена възглавница
Ново
Винилов боксов тренажор за стенен монтажБоксовият тренажор за стена служи за трениране на физическа сила, удари и техника. Изработен е от винил с пълнеж и метална рамка за по-голяма здравина и издържливост.Какво е предназначението на щита за стена?Боксовата възглавница е подходяща за тренировка на ъ..
140.00лв.
Без данък:140.00лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
GympBox работи с бисквитки, осъществяваме достъп до и използваме нечувствителна информация от твоето устройство. За повече информация прочетете нашата Политика за поверителност.
+359898322127