Меню
Your Cart

За нас

GYMPBOX - Вашият верен партньор по пътя на физическото усъвършенстване.


GYMPBOX се занимава с производството на боксова и гимнастическа екипировка и уреди.

При изработката сме спазили всички изисквания за качествен продукт, който да отговаря на условията за безопасност и ефективна тренировка.

Всичките аксесоари на GYMPBOX за бойни спортове, бокс и гимнастика са изработени от винил, което гарантира дълъг живот на уредите и голяма издържливост.

Предлагаме боксови чували както за начинаещи, така и за професионалисти. Разполагаме с разнообразни модели, според нуждите и интензивността на тренировките на нашите клиенти.

Ние подхождаме индивидуално към нуждите на всеки клиент, като го консултираме по телефона относно неговата поръчка, преди тя да бъде пратена.

Поръчките се обработват в бързи срокове, в рамките на 1-2 работни дни, като изпращаме с еконт, с опция преглед. При отказване на поръчката след преглед, доставките в двете посоки са за сметка на клиента.

GYMPBOX не Ви продава екипировка, а предоставя професионално отношение, съвет и качествен продукт, който да Ви служи дълго време.

Информация, намираща се на уебсайта:

* Фирма "Парашкевови" ООД

* Регистриран адрес гр. Варна район Приморски, ул. "Света Екатерина" 8

* Телефон 0898322127

* Имейл jugo_vn@abv.bg

* Данни за вписване в Търговския или друг регистър, както и означение за регистрация по ДДС - ЕИК BG148089312

GympBox работи с бисквитки, осъществяваме достъп до и използваме нечувствителна информация от твоето устройство. За повече информация прочетете нашата Политика за поверителност.
+359898322127