Меню
Your Cart

Боксови чували

Боксови чували

Боксови чували

Боксов чувал черен Боксов чувал черен
Ново
Описание и видео на Любителски боксов чувал, черенПрофесионален боксов чувал за монтаж на таван, 30 кгШироко разпространена е заблудата, че боксовите чували се използват само от професионални боксьори за тренировка. Нашият професионални боксов чувал ще помогне на напълно начинаещи и професиона..
100.00лв.
Без данък:100.00лв.
Боксов чувал черен празен Боксов чувал черен празен
Ново
Описание и видео на Любителски боксов чувал, черен, празенВинилов боксов чувал (винилът гарантира здравина и устойчивост при продължителна употреба)Размери: 150см х 35смБързо и лесно закачване на конзола или на стойкаПодходящ за тренировки както в зала, така и в домашни условия.Продава се праз..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Боксов чувал ъперкът
Ново
Описание и видео на Боксов чувал ъперкътПрофесионален ъперкът чувал за силова тренировкаПрофесионалната боксова ъперкът круша се ползва за трениране на бързина и точност на ударите, оформя най-вече горната част на тялото. Изработена е от висококачествен и издържлив винил, който не се нацепва и..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
Боксово чучело, празно Боксово чучело, празно
Ново
Описание и видео на Боксово чучело, празноСуплес чучело за окачване на таван, 182 смПразното боксово чучело е удачно да закупите, ако имате стар манекен, чийто пълнеж можете да използвате. Параметрите му са същите като на пълното чучело - 182 височина, с изпънати ръце. За пълен комплект за мо..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
Боксово чучело, пълно Боксово чучело, пълно
Ново
Описание и видео на Боксово чучело, пълноСуплес чучело за окачване на таван, 182 см, с пълнежБоксовото пълно чучело се използва при тренировки за любители и професионалисти на бойни спортове (борба, бокс, муай тай, кик бокс и други). Изработено е от здрав и издържлив винил, който може да поне..
160.00лв.
Без данък:160.00лв.
Професионален боксов чувал, камуфлажен Професионален боксов чувал, камуфлажен
Ново
Описание и видео на Професионален боксов чувал, камуфлаженКамуфлажна боксова круша с пълнеж, 150х35 смЗа любителите на милитъри стила, ние предлагаме камуфлажния винилов боксов чувал за професионалисти. Размерите му са 150 см, 35 см диаметър, около 30 кг, като максималната му товароносимост е ..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
Професионален боксов чувал, камуфлажен, празен Професионален боксов чувал, камуфлажен, празен
Ново
Описание и видео на Професионален боксов чувал, камуфлажен, празенВинилов боксов чувал (винилът гарантира здравина и устойчивост при продължителна употреба)Размери: 150см х 35смБързо и лесно закачване на конзола или на стойкаПодходящ за тренировки както в зала, така и в домашни условия.Пр..
75.00лв.
Без данък:75.00лв.
Професионален боксов чувал, оранжев
Ново
Описание и видео на Професионален боксов чувал, оранжевПълна оранжева боксова круша, 150х35 смНашият оранжев професионален боксов чувал е модел, предвиден и за мъже и за жени. Здравото и хармонично тяло се постига с постоянство и амбиция, затова вие можете да превърнете оранжевата боксова..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
Професионален боксов чувал, оранжев, празен
Ново
Описание и видео на Професионален боксов чувал, тъмносин, празенВинилов боксов чувал (винилът гарантира здравина и устойчивост при продължителна употреба)Размери: 150см х 35смБързо и лесно закачване на конзола или на стойкаПодходящ за тренировки както в зала, така и в домашни условия..
75.00лв.
Без данък:75.00лв.
Професионален боксов чувал, розов
Ново
Описание и видео на Професионален боксов чувал, розовПълна розова боксова круша за жениПрофесионалният боксов чувал за жени може да се ползва и от дами, които никога не са тренирали. Поддържането на добра физическо форма никога не е било толкова лесно. Нашата дамска боксова круша е с разм..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
Професионален боксов чувал, Силует Професионален боксов чувал, Силует
Ново
Описание и видео на Професионален боксов чувал, СилуетПълна оранжева боксова круша, 150х35 смНашият оранжев професионален боксов чувал е модел, предвиден и за мъже и за жени. Здравото и хармонично тяло се постига с постоянство и амбиция, затова вие можете да превърнете оранжевата боксова ..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
Професионален боксов чувал, тъмносин Професионален боксов чувал, тъмносин
Ново
Описание и видео на Професионален боксов чувал, тъмносинПрофесионална тъмносиня боксова круша, 150х35 смПрофесионалният боксов чувал за бойни спортове съчетава в себе си всички предимства на спортните боксови аксесоари. Крушата е с универсална права форма, дълга 150 см, диаметър 35 см и т..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)
GympBox работи с бисквитки, осъществяваме достъп до и използваме нечувствителна информация от твоето устройство. За повече информация прочетете нашата Политика за поверителност.
+359898322127